BOOK ON LINE

ΣΤΑΦΥΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΑΝΑΝΕΩΣΗ στο βουνό των Κενταύρων !!! Προσέξτε:

ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑΦΥΛΙΑ για 5 μέρες !!!

Δεν θα φάμε ΚΑΝΕΝΑ άλλο είδος φαγητού αυτές τις 5 μέρες !!!

Μόνον Βιολογικά Σταφύλια από την Αγχίαλο...

ΣΤΑΦΥΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ & ΑΝΑΝΕΩΣΗ στο βουνό των Κενταύρων !!!

Προσέξτε: ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑΦΥΛΙΑ για 5 μέρες !!! 

Δεν θα φάμε ΚΑΝΕΝΑ άλλο είδος φαγητού αυτές τις 5 μέρες !!!

Μόνον Βιολογικά Σταφύλια από την Αγχίαλο από τον Βιοκαλλιεργητή Τοκαλή και ενδιάμεσα θα πίνουμε Τσάγια από Βότανα του Πηλίου. (μετά το 5ήμερο μπορείτε αν θέλετε, να συνεχίσετε για λίγο ακόμη κι από μόνοι σας την Σταφυλο-Δίαιτα που αρχίσατε μαζί μας). Κατά την διάρκεια της μέρας θα κάνουμε Ισομετρικές ασκήσεις εξισορρόπησης και χαλάρωσης πρωί & απόγευμα, και φυσικά πολύ Ύπνο, πολύ Μπάνιο και πολύ Ξεκούραση. Τα βράδια θα γίνονται ομιλίες και μαθήματα για την «Υγιεινή ζωή, Πρόληψη & Μακροβιότητα» από τον Ιατρό Βασίλη Τριτάκη (βασίζεται πάντα σε προβολές χιλιάδων διαφανειών που έχει φωτογραφίσει σε 80 χώρες της Γης και σε 112 Βοτανικούς Κήπους που έχει μελετήσει)

5 ημέρες Αυτοπειθαρχίας και «Έσω Στροφής» που θα Αλλάξουν ριζικά την ζωή σας και την Υγεία σας και θα προετοιμάσουν το Ανοσοποιητικό σας Σύστημα για τον Χειμώνα που θα έρθει.

Στο Hotel Αρχοντικόν «ΙΡΙΣ» Τσαγκαράδα ΠΗΛΙΟΝ (στον δρόμο για τον Μυλοπόταμο).

Από την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου μέχρι την Κυριακή 10 Σεπτ. 2017.

Κρατήστε 3 μέρες από την άδειά σας για τον Σεπτέμβριο -τότε γίνονται οι Καλές και Χρήσιμες Διακοπές !!!

Το Κόστος: Το 5ήμερο πρόγραμμα + Διαμονή σε δίκλινο δωμάτιο για το καθένα άτομο ξεχωριστά, με όλες τις δραστηριότητες και Ασκήσεις πληρωμένες, 4 μερίδες Σταφυλιών όλη μέρα, 4 ροφήματα Βοτανικών Τσαγιών όλη μέρα, ασκήσεις πρωί και βράδυ κι όλα αυτά κοστίζουν 312€. Όσοι ζητήσουν να μείνουν σε μονόκλινο θα τους βάλουμε σε διπλανά ξενοδοχεία και θα είναι λίγο ακριβότερα. Υπάρχουν και μερικά τρίκλινα δωμάτια, θα συνεννοηθείτε απ’ ευθείας με την διεύθυνση τού Hotel IRIS την κ. Όλγα Ρεντζούλη

Σας αναλύω κάπως τι πληρώνετε με το ποσόν τών 312 € !!! αυτές τις 5 μέρες

→ Γιόγκα Ασκήσεις νωρίς το πρωί 7πμ και νωρίς το απόγευμα από μια ώρα κάθε φορά (με τρείς έμπειρες δασκάλες Γιόγκα – Satyananda certified Yoga Teachers – Amrit-Sagar, Δώρα και Έλενα, οι οποίες συμμετείχαν και σε παλαιότερες διοργανώσεις μας, φέρτε και το δικό σας στρωματάκι ~ carrymat

→ Ασκήσεις Τσί Γκούνγκ στις 10:30 το πρωί. Κινέζικες Ταοϊστικές Τεχνικές που επαναφέρουν την Δύναμη και την Αρμονία σε Όλο το σώμα μας και Ενισχύουν το Ανοσοποιητικό μας σύστημα, με τον έμπειρο και ταξιδεμένο στην Ασία Γιώργο Κατσαντώνη.

→ Ασκήσεις Γιόγκα Γέλιου με την συγγραφέα και ερευνήτρια θεμάτων υγείας, Εύα Ντελιδάκη.

→ Μία προσωπική συνεδρία Ρεφλεξολογίας (διάρκειας 35 min) με την έμπειρη και γνωστή μας φαρμακοποιό Γεωργία Μπαρούτα από την Ζαγορά.

→ Αποτοξίνωση από τις Ρίζες του Γίν (από τις πατούσες μας) Βραδινή Εμβάπτιση τών ποδιών σε κλασσικά ελληνικά τοπικά Βότανα και μετά επάλειψη με αιθέρια έλαια, διότι τα πόδια μας είναι η Βάση για Όλα !! (σε λεκανίτσα πλαστική ή τσίγκινη που θα πρέπει να φέρετε εσείς μαζί σας)

→ Ομιλίες ~ Μαθήματα γύρω από την Υγεία και την Φυσική Πρόληψη με τον ιατρό Βασίλη Τριτάκη.

Για δική σας διευκόλυνση και απλοποίηση των πραγμάτων, έχουμε χωρίσει το ποσόν του retreat σε 2 μέρη: τα πρώτα 157 € που θα πληρωθούν στο ξενοδοχείο Ίρις σαν πρώτη εγγραφή – κλείσιμο του δίκλινου δωματίου (είτε με πιστωτική σας κάρτα, είτε με κατάθεση σε τράπεζα) και το δεύτερο υπόλοιπο του ποσού που είναι 155 € τα οποία θα πληρώσετε μετρητά (cash) στις 6 Σεπτεμβρίου όταν φθάσετε στην Τσαγκαράδα και με αυτά τα χρήματα θα πληρωθούν όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες. Συμπεριλαμβανομένης αυτή την φορά της Ρεφλεξολογίας που είναι μέσα στην βασική τιμή και της Γιόγκα του Γέλιου, που είναι για φέτος κάτι επιπρόσθετο.

Αν διαιρέσετε το 312 δια 5 μέρες, βγαίνει 62,4 € για κάθε μέρα, οπότε: Μην χάσετε αυτή την ενδιαφέρουσα φθηνή ευκαιρία Υγιεινών Διακοπών Ανανέωσης!!

Εμπρόθεσμη εξόφληση του ποσού εγγραφής (157 €) παρακαλώ, μέχρι τις 29 Αυγούστου !!! Αργότερα οι καθυστερημένες πληρωμές θα επιβαρύνονται με 15€. Μέχρι στιγμής ανακοινώνουμε την τιμή στα δίκλινα δωμάτια, τα μονόκλινα θα είναι λίγο πιο ακριβά από το 157 και τα τρίκλινα θα είναι λίγο φθηνότερα από τα 157 (σύντομα θα δώσουμε και τις άλλες τιμές)

Είναι σημαντικό να δηλώσετε έγκαιρα και να εξοφλήσετε έγκαιρα το ποσόν εγγραφής (157€ το κάθε άτομο στο δίκλινο δωμάτιο) ώστε εμείς έπειτα, ανάλογα με τα άτομα που θα συμμετέχουν, να αγοράσουμε όλα τα απαιτούμενα υλικά, συγκεκριμένα βότανα, αιθέρια έλαια, άλατα κλπ γι’αυτό βάζουμε το όριο πληρωμής μέχρι την 29η Αυγούστου και για να προλάβουμε επίσης να κάνουμε ένα αδρό πλάνο, για το Πώς θα διανεμηθούν οι υπόλοιπες θεραπείες μέσα στην κάθε μέρα μας.

Πέρα από αυτή την βασική συνολική τιμή τών 312€ του retreat θα υπάρχει η δυνατότητα να γίνονται και Βελονισμοί ή βελονισμοί με Χρυσές Βελόνες για το πρόσωπο, είτε περιορισμένος αριθμός Υποκλυσμών του Παχέος Εντέρου, είτε μασάζ των εσωτερικών οργάνων της Κοιλίας με Αιθέρια Έλαια από τον ιατρό Βασ. Τριτάκη, όπως θα υπάρχει και η δυνατότητα για Τάϊ Μασάζ, Σιάτσου Μασάζ και Ρέϊκι, ανάλογα με τους φίλους και συνεργάτες που θα έρθουν αυτή την φορά μαζί μας.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος, διότι το ξενοδοχείο «Ίρις» δεν είναι τεράστιο και γι’ αυτό αναγκαζόμαστε να στέλνουμε όσους έχουν αυτοκίνητο και θέλουν μονόκλινο, να τους βάζουμε σε κοντινά διπλανά ξενοδοχεία.

Θυμηθείτε να έχετε οπωσδήποτε μαζί σας

IRIS BOUTIQUE ROOMS - PHOTO GALLERY

room24_02
iris_04
room22_04
iris_01
img_0149
reception_10
reception_08
balcony_view_iviskos
iris_exoteriki_24
iris_exoteriki_26
lillium_01
reception_13
peonia_03
view_01
narkissos_02
room23_01
img_0142
lillium_02
louiza_05
img_0170
room25_01
yakinthos_01
reception_01
iris_exoteriki_27
reception_02
room25_02
exoteriki_02
exoteriki_04
iviskos_01
iviskos_02
iris_exoteriki_23
exoteriki_01
room26_01
room27_03 2
iris_05
iris_exoteriki_11
iris_03
iris_exoteriki_04
room22_01
img_0152
louiza_04
reception_07
iris_exoteriki_16
room25_02 2
img_0167

ΠΑΡΟΧΕΣ - IRIS BOUTIQUE ROOM

 • Κατάστημα δώρων/αναμνηστικών
 • Οικογενειακά δωμάτια
 • Ηλιόλουστη βεράντα
 • Αίθριο
 • Κήπος
 • Δωρεάν χώρος στάθμευσης
 • Παραδοσιακό Ελληνικό Πρωινό
 • Χώρος υπαίθριων δραστηριοτήτων
 • Συνεδρίες yoga
 • Σνακ Μπαρ 
 • Λειτουργία όλο το χρόνο

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΑΜΟΥ

Μέσα στο καταπράσινο περιβάλλον του Αρχοντικού Ίρις ο οποίος είναι ένας ιδανικός χώρος για να διοργανώσετε την δεξίωση του γάμου σας και την φιλοξενία τωνκαλεσμένων σας. Περισσότερα...

FIND US ON FACEBOOK

Find us on Youtube

 

 

Refresh your energy through yoga

IRIS_TSAGARADA_YOGA_ 1
IRIS_TSAGARADA_YOGA_ 3
Previous Next Play Pause
1 2

 

Tsagarada , Pelion, Greece. Tel. +30 24260 49370 Fax: +30 24260 49525 Mobile: +30 6976 983322
  Email : info@iristsagarada.gr ------ MHTE: 0726K113K02207-0 ------