ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Δίκλινο δωμάτιο, 14 τ.μ.

Διακοσμημένο με γήινες αποχρώσεις, το δίκλινο δωμάτιο των 14τ.μ. παρέχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 2 άτομα και να προσφέρει θέα προς το βουνό και τη θάλασσα. Κάποια από τα δωμάτια έχουν τζάκι, που προσφέρει ρομαντικές στιγμές τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Αλθαία

Η Αλθαία μας είναι ένα δίκλινο δωμάτιο (14τμ) με τζάκι και θέα στην υπέροχη θάλασσα του Αιγαίου, πρόσφατα ανακαινισμένο και ιδανικό για τις ρομαντικές μέρες ενός ζευγαριού χειμώνα και καλοκαίρι.

Η λέξη Αλθαία ετυμολογείται από το ρήμα Αλθαίνω και ΄Αλθεξις ,που σημαίνει θεραπεία.

Το βοτανικό όνομα της μολόχας προέρχεται από την ελληνική λέξη άλθω που σημαίνει «θεραπεύω»

Είναι γνωστή από τους αρχαίους Έλληνες ενώ κατά τη διάρκεια της Τουρκοκρατίας την χρησιμοποιούσαν οι πρακτικοί για τις παθήσεις των πνευμόνων αλλά και τις εντερικές φλεγμονές επ’ισης καλλιεργούνταν στους κήπους των μοναστηριών το μεσαίωνα.

Ανεμώνη

Η Ανεμώνη συμβολίζει την προσδοκία, το εφήμερο, το περαστικό, την απλότητα, αλλά και τη μοναξιά εξ ου και η έκφραση: «μόνη σαν την ανεμώνη».

Μόνο που η ζωή αυτού του λουλουδιού κρατάει λίγο. Όταν ο άνεμος φυσάει κάνει τα μπουμπούκια του φυτού να ανθίσουν και ύστερα ένα άλλο ανεμοφύσημα παρασέρνει τα πέταλα μακριά.

Έτσι το λουλούδι αυτό ονομάστηκε ανεμώνη ή ανεμολούλουδο επειδή ο άνεμος βοηθάει την ανθοφορία του αλλά και την παρακμή του.
Το Μήνυμα της Ανεμώνης για μας είναι …

Να έχεις το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και να μην παραμελείς αυτά ή αυτούς που αγαπάς.

Η Ανεμωνη μας είναι ένα ρομαντικό, δίκλινο δωμάτιο του 1ου ορόφου, με θέα στην μοναδικη φυση της Τσαγκαραδας και το Αιγαίο Πέλαγος. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 2 άτομα.

Νούφαρο

Το αρχαίο όνομα του φυτού είναι Νυμφαία που προέρχεται από την ελληνική λέξη Νύμφη.

Τα άνθη του νούφαρου είναι ακτινωτά και εξέρχονται από το κεντρικό μίσχο του φυτού.

Στο δικό μας νούφαρο που επιπλέει….διαμορφώνεται ένα ξεχωριστό περιβάλλον διαμονής και ξεκούρασης για δυο άτομα με θέα την φύση και την θάλασσα της Τσαγκάδας .

Διακοσμημένο με γήινες αποχρώσεις, το δίκλινο δωμάτιο των 14τ.μ. παρέχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και 2 άτομα και να προσφέρει θέα προς το βουνό και τη θάλασσα. Κάποια από τα δωμάτια έχουν τζάκι, που προσφέρει ρομαντικές στιγμές τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

ΠΑΡΟΧΕΣ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Διπλό κρεβάτι   Φυτικά Προϊόντα περιποίησης   Στεγνωτήρας μαλλιών  Θέα στη θάλασσα και την πλαγιά του βουνού  Σε όροφο (προσβάσιμο μόνο από σκάλα)    Free WiFi  Είδη ιματισμού  Ντουζιέρα – στήλη υδρομασάζ   Ψυγείο    Ηλεκτρικός βραστήρας      Έπιπλα εξωτερικού χώρου    Μπαλκόνι    Flat Screen TV  Καθημερινός καθαρισμός Θέρμανση  Κλιματισμός  Δωρεάν χώρο στάθμευσης  Τζάκι (κατόπιν διαθεσιμότητας)

Διπλό κρεβάτι

Προϊόντα περιποίησης Mastic Spa

Στεγνωτήρας μαλλιών

Θέα στη θάλασσα και την πλαγιά του βουνού

Σε όροφο (προσβάσιμο μόνο από σκάλα)

Free WiFi

Είδη ιματισμού

Ντουζιέρα – στήλη υδρομασάζ

Ψυγείο

Ηλεκτρικός βραστήρας

Έπιπλα εξωτερικού χώρου

Μπαλκόνι

Flat Screen TV

Καθημερινός καθαρισμός

Θέρμανση

Κλιματισμός

Δωρεάν χώρο στάθμευσης

Τζάκι (κατόπιν διαθεσιμότητας)

BOOK ONLINE

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δωμάτια

Εξαιρετική διαμονή μοντέρνος σχεδιασμός σε γήινους τόνους

0